Friday, 27 January 2017

Subjek Kesukaan Dulu2

Assalamualaimu. Dulu2 mesti korang ade subjek kesukaan mase zaman pengajian? Kan? Kan? Zaty mase blaja dulu paling suka subjek ANATOMY & PHYSIOLOGY dan MICROBIOLOGY & PARASITOLOGY ni. Sebab ape suka pun tak tau, memang dari sekolah rendah lagi minat semua benda yang berkaitan dengan SAINS & BIOLOGY kot. Tapi bab KIMIA & FIZIK memang ke laut. Hehehehe 😁

Zaty dah abes lame blaja tahun 2012 lagi. Tapi masih rindu zaman belajar dulu ngan kawan2 & penyarah2. Walau banyak kenangan pahit dari manisnya. Hurmmm 😏 Beberapa hari lepas kawan Zaty yang blaja kat KSKB SG BULOH wassap tanye ade tak nota atau buku ANATOMY @ MICROBIOLOGY, die nak pinjam. Katenye nak recall balek ilmu lame. Sebab die dah tinggal lame kot. Sebelum ni die blaja bidang laen dan sekarang bidang terjun ke bidang kesihatan (Pen Peg Kesihatan Persekitaran) gitu. So, bagi lah pinjam. Best of luck my frenz Huzaimah. Blaja rajin2. Nanti berkhidmat untuk Malaysia. Caiyok 👍

How I Miss My Previous Jobs... 💕 May Allah Give Me Another Chance To Improve My Life, InshaAllah 😇





Wassalam

Thursday, 26 January 2017

CNY SALE - BUTIK KASEH AMAN

SALAM. JANGAN LUPA SINGGAH ! BERTEMPAT DI BEREK 12 KOTA BHARU KELANTAN. 

BOLEH TENGOK DETAILS DI FB BUTIK KASEH AMAN :)




WASSALAM...

Kek Viral !

Salam. Haaa, dah lame nak beli kek viral ni. Tapi tak sempat. Kek die ok lah. Tapi lagi sedap roti pizza die. Mase Zaty pegi tu kek ade 3 jenis je (REDVELVET/ TIRAMISU/ COKLAT), cookies REDVELVET & COKLAT, cupcake dan roti pizza. Kek die 1 slice RM1, roti pizza RM1/pcs, cookies RM1/2pcs dan cupcake 50sen/pcs. Lokasi die di BERIS KUBOR BESAR, BACHOK, KELANTAN.

Pastu Zaty beli la 1 perfume kereta ni sebab murah yang amat. Tapi dekat kedai serbaguna ok bukan di kedai kek tadi. Hehehe...





Wassalam

Favourite Partner Crime :)

Hai ! Assalamualaikum !
Hari tu teman sepupu cari wallpaper nak hias kelas die. Mulanya, cari kat MR DIY tapi corak semua tak cantik katenye. Lepas tu kami cari kat AEON MALL (KAISON) adelah yang berkenan. Pastu, cam biase la kami window shopping. 


Ini memang favourite kami RM10/10pcs

Kaison & PizzaHut

Aktiviti wajib kat Kaison :P

Tak penah jemu RM5 & RM15 @ PizzaHut


Wassalam :)

Monday, 16 January 2017

Logitech Multimedia Speaker Z213

Salam. 
Zaty ade beli Logitech Multimedia Speaker Z213 ni sebab speaker lame dah rosak. Langsung tak keluar sound dah. Beli di Lazada saje RM123.50. So far so good la. Penghantaran 2 hari saje. Walau saiz die kecik dari speaker yang sebelum ni tapi sound die memang tiptop. oklah 👍

Product feature: 

- rich, full bass
- compact, efficient design
- convenient control pod
- adjustable bass
- listen in privacy
- add a bluetooth audio adapter



Sori tombol pintu pun masuk skali, hehe...



Wassalam...

Monday, 2 January 2017

Tudung Indon :P

Salam. Ni tudung kedua yang jenis instant gitu. Memang dari dulu tak suka pakai tudung macam ni. Tapi kena spare la 1 atau 2 untuk emergency. Hehe. Murah saje ni tudung RM18 :) Bukan ape tak suka sebab nampak macam makcik2, padahal memang kena terima hakikat umur dah makin meningkat. Huhu. Zaty lebih suka pakai tudung bawal je. Simple😁




Wassalam...